1. Miről szól?

A siker és az elégedettség arra a képességre épül, hogy el tudjuk érni a céljainkat. Ám ahhoz, hogy elérjük céljainkat, hogy előbbre jussunk a munkahelyünkön vagy az életben, és hogy tudjunk önmagunkon javítani, képesnek kell lennünk tanulni.

Ez a tanfolyam megmutatja a tanulás gátját, a tanulás három alapvető akadályát, valamint a kezelésükhöz szükséges technológiát. Ezen tanulási technikák birtokában bárki képes, bármit megtanulni!

2. Milyen problémát old meg?

A tanulás nem egy olyan tevékenység, amely egy megszerzett osztályzattal, vagy egy kiérdemelt aláírással véget érne, s nem csupán tények meg számok felhalmozása, illetve memorizálása. A tanulás is egy tevékenység, mint pl a kávéfőzés, s mint minden tevékenységnek megvannak az alapvető akadályai.

Az alkalmazottak gyakran felkészületlenül, képzetlenül és tanulási készségek nélkül lépnek be az Ön vállalkozásába. Ezekkel az adatokkal egy személy nem csak arra lesz képes, hogy felfogja, amit tanul, hanem azt alkalmazni is fogja a munkájában és az életben.

3. Kinek ajánljuk?

Bárki szeretne képződni, tanulnia kell.
Ez a tanfolyam azok számára készült, akik meg akarják tanulni hogyan használják maximálisan az elméjüket, tehetségüket és képességeiket.
Valójában ezen ismeretek hiányában, neki sem szabadna fogni semmiféle tanulásnak.

4. Mennyit tart és hogyan jelentkezhet?

A tanfolyam tanulási ideje, napi 6 órás tanulással, 18 nap.

* Létezik ennek a tanfolyamnak egy rövidebb formája is, ami 2-3 nap alatt elvégezhető.

Jelentkezni lehet:

0745018467-es telefonszámon
A facebook fiókon keresztül. Facebook
Emailben a: hca@hcaromania.ro címen