1. Miről szól?

Egy személy sikerességének szintje megegyezik a kommunikációs szintjével. Azok az emberek, akik nem tudnak kommunikálni, nem annyira sikeresek a munkában, a vállalkozásukban vagy az életben.

A rossz kommunikációs képesség tönkretehet egy eladást, egy üzleti kapcsolatot egy karriert.

Ezen a tanfolyamon meg fogja tanulni mi a kommunikáció, és valós, életben előforduló helyzetekre, valós megoldásokat fog találni!

2. Milyen problémát old meg?

A mai rohanó világ üzleti élete elvárja tőlünk, hogy okosak, éberek és hatékonyak legyünk. A kommunikáció professzionális irányításának képessége nagy szerepet játszik abban, hogy megmutatkozzon a hozzáértésünk.

Képzelje el, hogy mindenféle idegesség és feszültség nélkül képes leülni, nézni valakit és teljesen kényelmesen érezni magát miközben az illetővel kommunikál egy jövőbeli üzleti megállapodásról.

Mi történne, ha képes lenne egy szótlan személyt könnyedén szóra bírni, ha gyorsan vissza tudna terelni egy személyt a témára, vagy ha könnyedén ki tudna bújni egy kérdés megválaszolása alól?

Mi történne, ha képes lenne teljes mértékben kezelni egy kommunikációval kapcsolatos zaklatottságot? Hozzájárulna ez a hatékonyságához és az önbizalmához a munkájában és az életben?

Ha mindezekkel a jártasságokkal és képességekkel rendelkezne, a mindennapi életben és a munkájában, ha tudná irányítani mindezeket az életben előforduló helyzeteket, akkor a hétköznapi ember szemében Ön szakértő lenne – és valóban az lenne.

3. Kinek ajánljuk?

A kommunikáció nem egy bonyolult, ördöngös dolog! Bárki megtanulhatja irányítani!
Ez a tanfolyam tizennyolc egyszerű, erőteljes gyakorlatot tartalmaz, amelyek drámaian megnövelik az Ön kommunikációs szintjét. Megtanítják arra hogyan értesse meg álláspontját, hogyan kezeljen bármilyen zaklatottságot, és meg fogja tapasztalni, hogy képes irányítani a kommunikációt a saját vállalkozásában vagy bármely, életben előforduló helyzetben.

4. Mennyit tart és hogyan jelentkezhet?

Szerezze meg, a kommunikációs technológiát – az Ön sikere ezen múlik!

A tanfolyam tanulási ideje, napi 6 órás tanulással, 9 nap.

* A tanfolyam végzése tanulópárral történik.  

Jelentkezni lehet:

0745018467-es telefonszámon
A facebook fiókon keresztül. Facebook
Emailben a: hca@hcaromania.ro címen