1. Miről szól?

Egy irányelv egy útmutató dolog.  Egy olyan szabály, eljárásmód vagy útmutató, amely lehetővé teszi azt, hogy az ALAPVETŐ CÉL sikeresen megvalósuljon.

Olyan elgondolásokból áll, melyek célja az, hogy egy játékot állítsanak fel, olyan eljárásmódokból, amelyeket követni kell az esetleg felmerülő szituációkban, valamint az eltérésektől elriasztó dolgokból.

Csakis olyan személyektől lehet elvárni, hogy bevezessék egy szervezet vagy alosztály működési sémáját, és azt folyamatos működésben tartsák, akikről az a tapasztalat, hogy gyorsan tanulnak.

Hogy valaki követi-e az irányelveket, azon múlik, hogy képes-e felfogni szituációkat, és elég jól ismeri-e az irányelveket ahhoz, hogy a helyes irányelvet alkalmazza, a helyes szituációra.

2. Milyen problémát old meg?

Ha semmilyen irányelv nem létezik, az kicsi és nem terjeszkedő alosztályokat vagy szervezeteket eredményez.

Ha nem követik a létező irányelveket – legyenek azok jók vagy rosszak – ez zsugorodást okoz.

A jó irányelv ténylegesen megtapasztalt szituációkon alapszik, és amennyiben jól követik, terjeszkedő szervezetet vagy civilizációt eredményez.

Egy szervezet alapvető irányelve egy sikeres és kívánatos alapvető cél meghatározása és előirányzása kell legyen.

3. Kinek ajánljuk?

Ezt a tanfolyamot olyan vezetőknek ajánljuk, akik képesek szeretnének lenni abban, hogy tudjanak javasolni és értékelni céges irányelveket, amelyek elősegítik a növekedést és a termelékenységet – és olyan formában tudják ezeket előterjeszteni, hogy felsőbb szintű vezetők számára lehetséges legyen azokat jóváhagyni anélkül, hogy értékes idejükből sokat emésztene fel.

4. Mennyit tart és hogyan jelentkezhet?

A tanfolyam tanulási ideje, napi 6 órás tanulással, 3 nap.

Jelentkezni lehet:

0745018467-es telefonszámon
A facebook fiókon keresztül. Facebook
Emailben a: hca@hcaromania.ro címen