1. Miről szól?

Egy termék marketingje nem egyszerűen a termék eladását jelenti, hanem minden részével foglalkozik. A termék kigondolásától kezdve, a csomagoláson át a promócióig, valamint, a kiszállításig a közönség kezébe.

Van néhány stabil adat, amelyet emlékezetébe kell vésnie mindenkinek, aki marketinggel, illetve marketing célú anyagok készítésével foglalkozik, hogy tudjon azokban gondolkodni. Ezek azok a stabil adatok, amelyeket egy marketinggel foglalkozó személy arra használ, hogy marketinggel kapcsolatos termékeket hozzon létre, mint például szóróanyagokat, hirdetéseket, információs brosúrákat, eladóknak szánt anyagokat, posztereket stb.

2. Milyen problémát old meg?

Ez a tanfolyam kiképezi Önt a marketing alapjaira. Tudni fogja hogyan árusítson egy terméket úgy, hogy a promóciós tételei élőek legyenek, és hatalmas igényt teremtsenek az Ön termékeire és szolgáltatásaira.

Tanulja meg a két legfontosabb marketing adatot, mert ha ezeket nem alkalmazzák annak eredménye egy olyan marketing, mely nem kommunikál afelé a közönség felé, amelynek szánták, ezért a promóció értéktelen és pénz pocsékolás.

Igaz, hogy nem szeretné elpocsékolni a marketingre szánt pénze 70-80 %-át?

3. Kinek ajánljuk?

Olyan vezetőnek, illetve alkalmazottnak ajánljuk, aki érteni szeretné a marketing alapjait, és fel szeretné használni azokat, a cége vagy a tevékenysége értékesítésének növelésére.

4. Mennyit tart és hogyan jelentkezhet?

A tanfolyam tanulási ideje, napi 6 órás tanulással, 8 nap.

Jelentkezni lehet:

0745018467-es telefonszámon
A facebook fiókon keresztül. Facebook
Emailben a: hca@hcaromania.ro címen