1. Miről szól?

Ez az egyik legnélkülözhetetlenebb és legalapvetőbb tanfolyam. Kulcsadatokat tartalmaz a megértésről, arról, hogyan kezeljük a túlterheltséget, vagy hogyan tartsunk meg egy állást.

Az, aki szándékosan kerüli a munkát, általában sokkal tovább és sokkal keményebben dolgozik, mint az, aki kellemesen szembenéz a munkával és elvégzi.

Azok az emberek, akik képtelenek dolgozni, boldogtalanok.

A munka a társadalom stabil adata. Ha nincs mit csinálni, akkor nincs miért élni.

2. Milyen problémát old meg?

Jó munkavégzés, egy állás megtartása, gondoskodni arról, hogy azok, akik nekünk dolgoznak, fenntartsák termelékenységüket és hatékonyságukat… A legjobb teljesítmény kihozása önmagunkból, és másokból – ezek szükségszerű képességek a mai versenyben égő világban.

A jó hír az, hogy a hatékonyság és a hozzáértés nem öröklött adottságok. Ezek olyan jártasságok, amelyeket meg lehet szerezni, ha megvan hozzá a tudása. Ez a tanfolyam biztosítja ezt a tudást!

Miután megtanulta a hatékonyság titkát, képes lesz sokkal többet végrehajtani a munkáját, és képes lesz jobban csinálni azt. Képes lesz másoknak is segíteni abban, hogy ugyanezt tegyék.

3. Kinek ajánljuk?

E tanfolyam alapvető eszközei megmutatják Önnek, hogy miként teheti hatékonyabbá a munkáját. Nemcsak Ön lehet termelékenyebb és végezhet el dolgokat hatékonyabban, de nagyobb sikert és boldogságot érhet el az életben is.

Meg fogja tanulni és alkalmazni fogja azokat az alapvető felfedezéseket, amelyek növelni fogják az arra való képességét, hogy megküzdjön a számos problémával, melyekkel a legtöbb ember találkozik a dolgos hétköznapokban.

Megtanulja, hogy miként kezelje azokat az előrejelezhetetlen szituációkat, amelyekkel a munkahelyén szembekerül.

4. Mennyit tart és hogyan jelentkezhet?

Ennek a tanfolyamnak az a célja, hogy megadja Önnek azokat az adatokat, melyekre szüksége van a munkája hatékonyságának a növeléséhez.

A tanfolyam tanulási ideje, napi 6 órás tanulással, 8 nap.

Jelentkezni lehet:

0745018467-es telefonszámon
A facebook fiókon keresztül. Facebook
Emailben a: hca@hcaromania.ro címen