Etika modul

20944373 [Converted]

Egyszer fenn, egyszer lenn

Ezen a tanfolyamon különböző tényezőket vizsgálunk, valamint egy bennünket különösen érdeklő dolgot: a konfliktusok és ellenséges kapcsolatok kezelését.

Bővebben
2176773

Személyes értékek és tisztesség

A szabadság a tisztességes emberek számára van. Egyetlen ember sem lehet szabad, aki maga nem tisztességes – ő a saját maga csapdája.

Bővebben
6308

Az üzleti túlélés etikája

Az etika a túlélés technológiája, és az egyénért van. Amikor etikáról beszélünk, akkor a helyes és a helytelen viselkedésről beszélünk. A jóról és a gonoszról.

Bővebben

Marketing - Értékesítés modul

6685 (1)

Felmérések

Ahhoz, hogy sikeres legyen az üzleti életben, olyan terméket vagy szolgáltatást “kell árulnia”, amelyre az embereknek szüksége van és amiért hajlandóak fizetni.

Bővebben
5174608

PR: Hogyan tegyük népszerűvé cégünket és termékeinket

A jó public relation (PR = közönségkapcsolatok) létfontosságú bármely tevékenység kiterjesztésére. Mostanáig a public relation egy félreértett és sokat szidott tárgy volt.

Bővebben
20943546

Marketing

Egy termék marketingje nem egyszerűen a termék eladását jelenti, hanem minden részével foglalkozik. A termék kigondolásától kezdve, a csomagoláson át a promócióig, valamint, a kiszállításig a közönség kezébe.

Bővebben
20944153

Hogyan adjunk el többet

Az eladásnak, az értékesítésnek, a megállapodások kötésének, a pénz beszedésének nagymértékben specializált technológiája van. Néhány értékesítő nincs tudatában ennek és így kevésbé sikeres.

Bővebben

Szervezés - Vezetés modul

Success [Converted]

A siker formulái

A sikerhez vezető utat sokkal könnyebb úgy beutazni, ha értjük az általunk választott tevékenység alapelveit. Ez igaz bármely ügyvezetőre, aki adminisztratív vagy menedzseri beosztást tölt be a szervezetekben.

Bővebben
20943853

Statisztikai menedzsment

Az, hogy bármely cég – legyen az kicsi vagy nagy – sikeres vagy nem, a termelés függvénye. Értékes dolgok előállítása, mégpedig jól és kellő mennyiségben, ez önmagában garantálja az életképességet.

Bővebben
9812

Hogyan növeljük cégünk hatékonyságát

Van egy olyan jelenség, ami egy vállalatnál a munkatársak és az ügyvezetők erőfeszítéseinek kétharmadát emészti fel. Ezekre a kérdésekre kapunk válaszokat a tanfolyamban.

Bővebben
187711

A szervezés alapjai

A szervezés lényege egy szervezési tábla elkészítése és a megfelelő posztokkal való feltöltése. Természetesen megfelelő képzés és posztra helyezés, valamint a feladatok végrehajtása úgy, hogy a tevékenység termelékeny legyen.

Bővebben
asd

Hogyan írjunk hatékony céges irányelveket

Egy irányelv egy útmutató dolog. Egy olyan szabály, eljárásmód vagy útmutató, amely lehetővé teszi azt, hogy az ALAPVETŐ CÉL sikeresen megvalósuljon.

Bővebben
20943853

Hatékony vezetés

Egy ügyvezetőnek ahhoz, hogy el tudja végezni a munkáját, olyan valakinek kell lennie, akitől a munkatársak hajlandóak utasításokat elfogadni.

Bővebben