1. Miről szól?

Az, hogy bármely cég – legyen az kicsi vagy nagy – sikeres vagy nem, a termelés függvénye. Értékes dolgok előállítása, mégpedig jól és kellő mennyiségben, ez önmagában garantálja az életképességet. Így hát döntő fontosságú az bármely vállalkozás számára, hogy képes legyen megmérni minden tagjának a termelési szintjét. Csakis ekkor tudjuk megítélni, nemcsak az egyének, de az egész szervezet teljesítményét.

Egy iroda/vállalkozás kontrollálásához az első lépés annak az ismerete, hogy mennyit termel és keres az az iroda, hány új vásárló jön minden egyes héten, hogy az iroda egyre fizetőképesebbé válik vagy éppen az ellenkezője történik, hogy mennyire termelékenyek a munkatársak külön-külön stb.

A válasz: statisztikák. 

2. Milyen problémát old meg?

A Statisztikai menedzsment tanfolyam ellátja önt a statisztikák általi menedzsment módszerével.

Ezzel a tanfolyammal Ön előre jelezheti, hogy egy vállalkozás merre tart, és időben közbeavatkozhat, hogy megelőzze a válságokat vagy visszaeséseket.

Ezzel a tanfolyammal az ön jövője igazából kontrollálható!

3. Kinek ajánljuk?

Olyanoknak ajánljuk ezt a tanfolyamot, akik képesek akarnak lenni statisztikák alapján végzett menedzseléssel növelni a termelést.
Ezekkel az adatokkal felfegyverkezve, egyszerűbb lesz helytálló és pontos döntéseket hozni, mint azt valaha is elképzelte.

A statisztikák használata száműzi a mindennapi munkájából a találgatásokat!

4. Mennyit tart és hogyan jelentkezhet?

A tanfolyam tanulási ideje, napi 6 órás tanulással, 6 nap.

Jelentkezni lehet:

0745018467-es telefonszámon
A facebook fiókon keresztül. Facebook
Emailben a: hca@hcaromania.ro címen