1. Miről szól?

Egy bölcs ember egyszer azt mondta, hogy nincs két pontosan egyforma ember, és ezért örökké hálásak lehetünk.

A nyilvánvalóan egyedi személyiségek ellenére viszont L. Ron Hubbard felfedezte, hogy létezik mindenkiben közös nevező, az ÉRZELMEK.

Mindenki viszonyul valahogy az élethez – kegyetlennek, rettentőnek, sajnálatosnak, őrjítőnek vagy csodálatosnak tartja – de a nézőpontját nem a logika vagy az intelligencia irányítja, hanem az érzelmek határozzák meg.

Egyfolytában emberekkel foglalkozunk, legyenek azok vásárlók, alkalmazottak, barátok vagy családtagok.

Annak igazi megértése, hogy miért viselkednek úgy, ahogy teszik, és hogy mit is fognak nagy valószínűséggel tenni a jövőben – mindezt jó lenne tudnia annak, aki emberekkel dolgozik.

2. Milyen problémát old meg?

A tanfolyam során megszerzett tudás képessé teszi majd Önt, hogy gyorsan megértse, kiértékelje majd előre jelezze bárkinek a viselkedését, akivel kapcsolatba kerül.

Meg fogja tanulni az emberi viselkedés megfigyelésének, kiértékelésének és előrejelzésének technológiáját. melyekre szüksége lesz ahhoz, hogy igazán mélyen megértse az embereket és – ennek egyenes következményeként – elsajátítsa az emberi viselkedés előrejelzésének képességét.

Ez egy megfizethetetlen jártasság a mai világban!

3. Kinek ajánljuk?

Bárkinek, aki emberekkel dolgozik.
A tanfolyamon tanult anyagok alkalmazása képessé teszi Önt arra, hogy javítsa a kapcsolatait munkatársaival, szüleivel, barátaival stb. Meg fogja tudni, hogyan jelezze előre az emberi viselkedést.

4. Mennyit tart és hogyan jelentkezhet?

A tanfolyam tanulási ideje, napi 6 órás tanulással, 10 nap.

Jelentkezni lehet:

0745018467-es telefonszámon
A facebook fiókon keresztül. Facebook
Emailben a: hca@hcaromania.ro címen