1. Miről szól?

A programkészítés elég fontos ahhoz, hogy kellő figyelmet szenteljünk neki. És rengeteg információ van ezzel kapcsolatban.

És az összes információból az derül ki, hogy nem számít hány programunk van, mindegyik bizonyos részekből áll. És ha nem rendezzük össze azokat a részeket, és nem működtetjük rendezett módon a programot, akkor egyszerűen nem fog semmit kiváltani.

Van itt néhány alapelv a programokkal kapcsolatban.

2. Milyen problémát old meg?

Az emberek többsége nem tud követni egy megírt programot. Mégis minden hivatalos projekt programformában van.

Sokan nem tudnak végrehajtani egy projektet, és jobban szeretik a keresztutasításokat, mert nem értették meg a projekt felépítését, vagy azt, hogy mi a projekt.

Ennek a kezelésére van ez a tanfolyam.

3. Kinek ajánljuk?

Néhány ember számára elégnek tűnik megálmodni egy gyönyörű álmot. Csak, mert megálmodták, úgy érzik, most annak meg kellene történnie. Nagyon ingerültté válnak, amikor ez nem történik meg.

A tervezés az álmokon alapszik, de igazodnia kell ahhoz, hogy mire van szükség és igény, és hogy mit tudnak megcsinálni az emberek, még ha meg is erőltetjük a képzelőerőnket, és kétségeink is vannak efelől.

Azoknak ajánljuk ezt a tanfolyamot, akik sikeresen akarnak kialakítani és bevezetni céges terveket, és ezáltal elérni a kitűzött célokat.

4. Mennyit tart és hogyan jelentkezhet?

A tanfolyam tanulási ideje, napi 6 órás tanulással, 4 nap.

Jelentkezni lehet:

0745018467-es telefonszámon
A facebook fiókon keresztül. Facebook
Emailben a: hca@hcaromania.ro címen