1. Miről szól?

A sikerhez vezető utat sokkal könnyebb úgy beutazni, ha értjük az általunk választott tevékenység alapelveit. Ez igaz bármely ügyvezetőre, aki adminisztratív vagy menedzseri beosztást tölt be a szervezetekben.

Fel fogja fedezni, nem csak azt, hogy ki a jó ügyvezető, de azt is, hogy mit kellene neki tennie és mit nem szabadna tennie.

Megtanulja majd, hogy hogyan hozza ki az optimális szintet az embereiből, és hogy milyen tulajdonságok szükségesek ahhoz, hogy valaki jól tudja őket vezetni.

Minden, amit megtanul ezen a tanfolyamon, azonnal alkalmazható és használható a munkájának megkönnyítésére, sőt még az életben is.

2. Milyen problémát old meg?

– Hogy pontosan mit is foglal magába egy cég vagy vállalat sikeres menedzselése?

– Hogyan válhatunk hatékony vezetővé?

– Milyen tennivalók és milyen tevékenységek szükségesek ahhoz, hogy az alkalmazottakat és a szervezetet eljuttassuk a növekedés és a prosperitás állapotába?

Ha a válaszok ezekre a kérdésekre széles körben ismertek lennének és alkalmaznák is azokat, akkor a sikeres menedzselés hétköznapi dolog lenne.

Ez a tanfolyam segít Önnek hétköznapi dologgá tenni ezt – legalább az Ön felelőssége alá tartozó területeken.

3. Kinek ajánljuk?

Végezze el ezt a tanfolyamot, ha érteni szeretné és fel is használni, az ügyvezetőség alapvető adatait arra, hogy hatékonyan menedzselje a cégét, illetve vállalatát.

4. Mennyit tart és hogyan jelentkezhet?

A tanfolyam tanulási ideje, napi 6 órás tanulással, 8 nap.

Jelentkezni lehet:

0745018467-es telefonszámon
A facebook fiókon keresztül. Facebook
Emailben a: hca@hcaromania.ro címen