1. Miről szól?

Az etika a túlélés technológiája, és az egyénért van. Amikor etikáról beszélünk, akkor a helyes és a helytelen viselkedésről beszélünk. A jóról és a gonoszról…

Minden egyénnek végtelen képessége van a túlélésre. Hogy mennyire jól valósítja meg, attól függ, hogy mennyire jól használja az etikát.

Az etika a józan ész. Az ember legnagyobb fegyvere a józan esze.

2. Milyen problémát old meg?

Ezzel a tanfolyammal megtanulja, hogy hogyan segíthet egy személynek őszintévé és etikussá válni, valamint, hogy hogyan egyensúlyozza ki az élete különböző területeit: munka, család, hobbik stb.

Megtanulja, hogy miért létfontosságú a termelés jutalmazása, a nem-termelés büntetése, és az őszinteség az üzletkötésnél.

Ennek a tanfolyamnak a végeredménye egy olyan személy, aki érti és használja az etika alapjait, hogy javítson az állapotokon, növelje a termelést és a bevételt.

3. Kinek ajánljuk?

Az ember túlélésre törekszik. A túlélést örömben mérik. Ez a legtöbb embernek a boldogságot, az önbecsülést, a jól végzett munka személyes elégedettségét és a sikert jelenti.
Az embernek lehet pénze, lehet sok személyes vagyontárgya stb., de nem lesz boldog, hacsak nincs benn az etikája, és nem tudja, hogy becsületesen jutott ezekhez a dolgokhoz.
Az ember most először képes megtanulni, hogyan tudja rendezni saját etikáját, és hogyan tud a lejtőn visszakapaszkodni.

4. Mennyit tart és hogyan jelentkezhet?

A tanfolyam tanulási ideje, napi 6 órás tanulással, 6 nap.

Jelentkezni lehet:

0745018467-es telefonszámon
A facebook fiókon keresztül. Facebook
Emailben a: hca@hcaromania.ro címen