1. Miről szól?

A jó munkavégzés titka, magának a kontrollnak a titka.

A kontroll nagyon szoros kapcsolatban áll a zűrzavarral. A vezető, aki egy veszélyhelyzettel szembekerülve kétségbeesik, olyan vezető, aki még jobb időkben sem érzi úgy, hogy bármennyire is képes valóban elindítani, megváltoztatni és megállítani a helyzeteket, melyekkel vezetőként dolga van.

Az ügyvezetőt az arra való képtelensége teszi tönkre, hogy egy zűrzavarral szembenézzen, így aztán szokatlan megoldásokhoz folyamodik, hogy megbirkózzon bizonyos szituációkon.

2. Milyen problémát old meg?

Az akcióciklus az a sorrend, amelyet bármely akció végigkövet, melynek részeként az akciót elkezdik, fogytatják ameddig szükséges, majd terv szerint lezárják.

Ha van Önnek bármi gondja azzal, hogy ügyvezetőként vagy vezetőként elvégeztessen bizonyos dolgokat, és fogta magát, majd elvégezte pusztán azért, mert nem tudta rávenni a munkatársát arra, hogy teljesítse, amit kért, akkor ez az a tanfolyam, ami segít Önnek.

3. Kinek ajánljuk?

Ezen a tanfolyamon 22 gyakorlatot fog találni, amelyek segítenek Önnek elérni, hogy teljesítsék és végrehajtsák adminisztratív utasításait mindazon okok ellenére, melyek azt sugallnák, hogy ne tegyék.

Ezeket a gyakorlatokat, amelyeket adminisztratív képzési drilleknek hívnak, sok ember használta már világszerte, azon képességének javítására, hogy saját maga, vagy másokon át vezetői jellegű feladatokat hajtasson végre.

Ha kezelni tudunk másokat avégett, hogy elérjük, hogy elvégezzék az elvárt munkájukat, az nem egy elhanyagolható jártasság. Egy ilyen jártasságot lépésről-lépésre lehet elsajátítani, így hát úgy tanuljuk meg, hogy számos különféle körülmény közepette gyakoroljuk.

Mikor egy személy teljesen elvégezte ezeket a gyakorlatokat, akkor tudni fogja, hogy képes elérni adminisztratív akciók és utasítások végrehajttatását, és maga is képes végrehajtani azokat.

4. Mennyit tart és hogyan jelentkezhet?

Ezek a gyakorlatok meg fogják Önnek tanítani, hogy milyen egyszerű munkahelyi, illetve céges feladatokat elvégezni és elvégeztetni, bármikor karrierje során.

A tanfolyam tanulási ideje, napi 8 órás tanulással, 6 nap.

* A tanfolyam végzése tanulópárral történik.

Jelentkezni lehet:

0745018467-es telefonszámon
A facebook fiókon keresztül. Facebook
Emailben a: hca@hcaromania.ro címen