1. Miről szól?

A pénz alapjában véve „bizalmon alapuló elképzelés”, vagyis olyasvalami, amit bizalommal lehet árura vagy szolgáltatásokra cserélni.

A pénzügyi tervezés az, hogy hogyan használjuk fel a rendelkezésünkre álló pénzösszegeket arra, hogy a dolgok továbbra is jól menjenek, és hogy még több bevételt állítsunk elő.

Azt akarjuk, hogy a szervezetek sikeresek legyenek, ott maradjanak, és folytassák munkájukat. Ez ésszerű pénzügyi intézkedéseket és menedzsmentet igényel.

Erre van kiélezve ez a tanfolyam.

2. Milyen problémát old meg?

Olyan gyorsan hagyja el a pénz az irodáját, mint ahogy bejött? Ha igen, akkor muszáj elvégeznie ezt a tanfolyamot!

Ez a tanfolyam tartalmazza a fizetőképesség titkait, annak a fontosságát, hogy miért kell pénztartalékokat felhalmozni, és hogy hogyan alakítsunk ki alapvető bérlista irányelveket, amelyek megindítják a termelést.

Szintén el fogja sajátítani, hogy hogyan kell hatékonyan menedzselni a pénzt, ezzel egyre életképesebbé téve a vállalkozását.

3. Kinek ajánljuk?

Egy szervezet túlélése a fizetőképességén múlik!

A fizetőképesség azon múlik, hogy többet termel-e, mint amit elkölt. Nagyon fontos, hogy a pénzügyi tervezést helyesen végezzék, mert ha nem akkor az fenyegeti a fizetésünket és a szervezet túlélését is.

Vállalkozóknak, cégvezetőknek, pénzügyi vezetőknek ajánljuk ezt a tanfolyamot.

4. Mennyit tart és hogyan jelentkezhet?

A tanfolyam tanulási ideje, napi 6 órás tanulással, 6 nap.

Jelentkezni lehet:

0745018467-es telefonszámon
A facebook fiókon keresztül. Facebook
Emailben a: hca@hcaromania.ro címen