Success [Converted]

A siker formulái

A sikerhez vezető utat sokkal könnyebb úgy beutazni, ha értjük az általunk választott tevékenység alapelveit. Ez igaz bármely ügyvezetőre, aki adminisztratív vagy menedzseri beosztást tölt be a szervezetekben.

Bővebben
20943853

Statisztikai menedzsment

Az, hogy bármely cég – legyen az kicsi vagy nagy – sikeres vagy nem, a termelés függvénye. Értékes dolgok előállítása, mégpedig jól és kellő mennyiségben, ez önmagában garantálja az életképességet.

Bővebben
9812

Hogyan növeljük cégünk hatékonyságát

Van egy olyan jelenség, ami egy vállalatnál a munkatársak és az ügyvezetők erőfeszítéseinek kétharmadát emészti fel. Ezekre a kérdésekre kapunk válaszokat a tanfolyamban.

Bővebben
187711

A szervezés alapjai

A szervezés lényege egy szervezési tábla elkészítése és a megfelelő posztokkal való feltöltése. Természetesen megfelelő képzés és posztra helyezés, valamint a feladatok végrehajtása úgy, hogy a tevékenység termelékeny legyen.

Bővebben
asd

Hogyan írjunk hatékony céges irányelveket

Egy irányelv egy útmutató dolog. Egy olyan szabály, eljárásmód vagy útmutató, amely lehetővé teszi azt, hogy az ALAPVETŐ CÉL sikeresen megvalósuljon.

Bővebben
20943853

Hatékony vezetés

Egy ügyvezetőnek ahhoz, hogy el tudja végezni a munkáját, olyan valakinek kell lennie, akitől a munkatársak hajlandóak utasításokat elfogadni.

Bővebben