Mi keltette fel a Larry King Show és a Voice of Amerika érdeklődését a modern cégvezetés szakértője iránt?

Arte Maren több mint 30 éve szakmai szövetségek, nagyvállalatok, cégtulajdonosok és egészségügyi praxisok egyesületeinek konferencia-vezérszónoka, vállalati trénere és személyes tanácsadója. Tekintélyes előadásainak résztvevői igazgatósági, értékesítési, gyártó, szakmai, szövetségi és kiskereskedelmi területeken hasznosították tanulságaikat.

Az egész világot átszelő utazásai során Arte nyolc országban és szerte az Egyesült Államokban szerepelt rádió és televízió műsorokban. Olyan műsorokban, mint a Larry King Show, Tom Snyder és a Voice of America. A BusinessWise USA beli epizódjainak házigazdája, mely a businesswise.tv internetes cimen is elérhető.

Képzésein résztvett ügyfelek listáján megtalálhatók olyan vállalatok és szövetségek, mint a Nestlé, Chrisler, IBM, Teledyne, American Airlines, Northwest Airlines, Bank of America, Del Taco, AAMCO, Meeting Planners International és több száz egyéb.

CÉGED, CSALÁDOD ÉS AZ ÉLETED
TELJESEN ÜTKÖZÉSMENTES ÉS
MINDEGYIK CÉLTUDATOSAN HALAD?

Vagy elpazarolod az értékes idődet és energiádat arra, hogy egyszerre vágj bele különféle dolgokba, és közben nem haladsz elég gyorsan céljaid felé?

A cégvezetés természeti törvényei: Fokozatok segít felfedezni mi igazán fontos, és eszközt ad arra, hogy elfoglaltságaidat és a rájuk fordított energiádat összhangba rendezd, hogy a sikerhez elengedhetetlen lendületet és hajtóerőt meg tudd találni magadban.

A cégvezetés természeti törvényei: Fokozatok megtanítja neked L. Ron Hubbard Cégvezetési fontossági sorrendjét (a harmonia és összhang hatásos módszerét), mely Admin Skála néven is ismertté vált. Elsajátíthatod belőle, hogyan szúrd ki mi igazán fontos, és hogyan cselekedj azt ismerve céged igazgatása során, és a magánéleted bizonyos helyzeteiben is. Eredményképpen nagyobb hozadéka lesz a befektetett energiáidnak. A céged, a családi és a magánéleted teljes összhangja feltartózhatatlan úthengert farag belőled.

TEDD ÜTKÖZÉSMENTESSÉ CÉGED, ÉLETED, CSALÁDOD.
RENDELD MEG A CÉGVEZETÉS TERMÉSZETI TÖRVÉNYEI: FOKOZATOK CÍMŰ KÖNYVET.
ÍRJ E-MAIL AZ ADATAIDDAL EGYÜTT A : hca@hcaromania.ro CÍMRE.